Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Μαρία Γ. Λυδάκη – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου

Μαρία Γ. Λυδάκη, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου με τον Δ. Γιαννουλάκη και την «ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ» Για να γνωριστούμε… Γεννήθηκα στο Ηράκλειο και κατάγομαι από το Καστέλλι Πεδιάδος. Αποφοίτησα από το 6ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου.

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός - Συγκοινωνιολόγος, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), μέλος των Συλλόγων Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) και Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (ΣΠΜΕ) καθώς και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ).
Ολοκλήρωσα Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με εξειδίκευση στις Διεθνείς Μεταφορές.

Εργάστηκα στην «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.» καθώς και στο τμήμα Συγκοινωνιακού Σχεδιασμού του «Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών».
Συνεργάστηκα για 4 χρόνια, ως Μελετητής Συγκοινωνιακών Έργων, με μεγάλο γραφείο συμβούλων μηχανικών της Αθήνας καθώς και ως επιστημονικός συνεργάτης με τον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακού Σχεδιασμού του ΕΜΠ.
Επέστρεψα το 2007 στο Ηράκλειο ως Συγκοινωνιολόγος της ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου Α.Ε. αρχικά, ενώ τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης.



Εκλέχθηκα το 2006 στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ - Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ - ΤΑΚ) καθώς και στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ με την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ). Επανεκλέχθηκα το 2010 στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ – ΤΑΚ.
Συμμετέχω στη Μόνιμη Επιτροπή Αντισεισμικής και Πολιτικής Προστασίας του ΤΕΕ – ΤΑΚ.
Είμαι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φίλων και Συγγενών Ψυχικά Ασθενών Ηρακλείου- «Ο ΚΡΙΚΟΣ» και διατελώ μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτού.
Φίλες και Φίλοι,

Με εφόδια τον ενθουσιασμό και τη δυναμική του νέου ανθρώπου, αλλά και την τεχνοκρατική ματιά του μηχανικού, επιθυμώ να συμμετέχω στο νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Δίνω τον αγώνα για την εκλογή μου ως Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό «Μάχη για την Κρήτη» με υποψήφιο περιφερειάρχη το Δημήτρη Γιαννουλάκη.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες γρήγορης επαναφοράς στην ανάπτυξη με αποτελεσματικότητα, ποιότητα, διαφάνεια και ισοτιμία σε κάθε νομό αλλά και μεταξύ αστικών και αγροτικών περιοχών.

Προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης που αξιοποιεί τα μοναδικά χαρακτηριστικά του νησιού μας και κινητοποιεί όλες τις δυνάμεις της Περιφέρειας και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας για να φέρουμε όλοι μαζί την Κρήτη στη θέση που της αξίζει. Με συνέπεια και ευθύνη, Μαρία Γ. Λυδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: