Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ. Δηλώσεις στήριξης προς τον υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη έχουν εκφράσει πολιτικοί αρχηγοί, φορείς και καταξιωμένες προσωπικότητες της Γλυφάδας. Ειδικότερα:

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ρητά τη στήριξή του στον κ. Βαρβιτσιώτη επισημαίνοντας ότι πρόκειται για τη μοναδική υποψηφιότητα που πραγματικά μπορεί να προσφέρει στους κατοίκους και την πόλη της Γλυφάδας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Γρηγόρης Ψαριανός με δήλωσή του ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον κ. Βαρβιτσιώτη στην προσπάθειά του για μια καλύτερη Γλυφάδα.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος με ανακοίνωση του εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του προς το Συνδυασμό «Μαζί για τη Γλυφάδα» του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Στέλιος Σφακιανάκης με ανοικτή του επιστολή προς τους Γλυφαδιώτες τους καλεί να καταδικάσουν τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Κόκκορη καθώς όπως επισημαίνει δεν έχει καθαρό ψηφοδέλτιο και ο Συνδυασμός του δεν πρεσβεύει τις αρχές και αξίες του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ.

Τη στήριξη του στον υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη εξέφρασε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, με τον Συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά «Άρμα Πολιτών», κ. Στάθης Παναγούλης.

Από τον Συνδυασμό «Ανάπτυξη Δημιουργία Σπονδυλίδης» 8 ιδρυτικά του στελέχη με ανακοίνωσή τους δηλώνουν αμέριστη στήριξη στον κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Τα στελέχη που υπογράφουν την ανακοίνωση είναι: Γιώργος Φυλακούρης, Γιάννης Σταυράκης, Μαριάννα Κιρκιλίτση, Χαρ. Χαραλαμπόπουλος, Φώφη Κανά, Κωνσταντίνα Ζερβού, Μιχάλης Ζαννιάς, Μάριος Κατσαντώνης.



Στο «πλευρό» του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη βρίσκεται ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο οποίος είναι από τις ξεχωριστές προσωπικότητες της Γλυφάδας και ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τη στήριξή του ο κ. Χριστοφιλέας εξέφρασε κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο εκλογικό κέντρο του κ. Βαρβιτσιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: