Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη: όλοι είδαν μηνύματα και δίνουν ραντεβού στο δεύτερο γύρο

Θεσσαλονίκη: όλοι είδαν μηνύματα και δίνουν ραντεβού στο δεύτερο γύρο. Του ΝΙΚΟΥ ΡΟΥΜΠΟΥ. Τις στρατηγικές τους για τη μάχη του δεύτερου γύρου στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμο Θεσσαλονίκης ξεδιπλώνουν από σήμερα οι Παναγιώτης Ψωμιάδης, Μάρκος Μπόλαρης, Κώστας Γκιουλέκας και Γιάννης Μπουτάρης αντιστοίχως.
«Ο αγώνας συνεχίζεται», δήλωσε ο Π. Ψωμιάδης, ο οποίος παρατήρησε ότι ο λαός ψηφίζει πάντοτε σωστά και ότι έδωσε μια σκληρή μάχη, απέναντι σ' «έναν πόλεμο λάσπης»

Πρωτοβουλία για ένα προγραμματικό σύμφωνο για την ανάπτυξη της Μακεδονίας αναλαμβάνει ο Μ. Μπόλαρης, ο οποίος για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου τόνισε πως οι πολίτες έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας και ψήφο ανατροπής ενός κατεστημένου αδιαφάνειας, αναποτελεσματικότητας και ευτελισμού της πολιτικής.

Ο Κ. Γκιουλέκας χαρακτήρισε σαφές μήνυμα νίκης το αποτέλεσμα και κάλεσε τους πολίτες, ανεξάρτητα τι ψήφισαν στον πρώτο γύρο, να το επισφραγίσουν την επόμενη Κυριακή.



Εγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για την αλλαγή στο Δήμο Θεσσαλονίκης, επισήμανε ο Γ. Μπουτάρης και κάλεσε σε συμπαράταξη στο β'γύρο όλες τις δυνάμεις που θέλουν να αλλάξει σελίδα ο δήμος. «Η πλειοψηφία της πόλης αποδοκίμασε τους συνεχιστές του απερχόμενου δημοτικού καθεστώτος. Ο κόσμος ψηφίζει την αλλαγή, ζητά ανάσα ζωής και από την άλλη Δευτέρα θα τα λέμε κάθε μέρα», δήλωσε.


Θεσσαλονίκη: όλοι είδαν μηνύματα και δίνουν ραντεβού στο δεύτερο γύρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: