Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαζί για τη Γλυφάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαζί για τη Γλυφάδα. Ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τη Γλυφάδα» κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με αφορμή την ανοικτή επιστολή του πρώην Δημάρχου της πόλης, ιατρού, κ. Στέλιου Σφακιανάκη δήλωσε:

«Από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να εγκαταλείψω την κεντρική πολιτική σκηνή και να θέσω υποψηφιότητα για το Δήμο Γλυφάδας θεώρησα ως βασική προϋπόθεση ο Συνδυασμός μου να αποτελείται από ανθρώπους καθαρούς και καταξιωμένους από την κοινωνία της Γλυφάδας. Αυτή ήταν και η πρώτη μου δέσμευση προς τους πολίτες της Γλυφάδας την οποία και υλοποίησα στο έπακρο ζητώντας μέχρι και το ποινικό μητρώο από κάθε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο προκειμένου να μετάσχει στον Συνδυασμό μου.

Μπορώ λοιπόν να διαβεβαιώσω τον κ. Σφακιανάκη ότι ο Συνδυασμός «Μαζί για τη Γλυφάδα» του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αποτελείται από άτομα καθαρά. Ειδικότερα, δε συμπεριελαβα κανέναν από τους καταδικασθέντες Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι στη συνέχεια «φιλοξενήθηκαν» σε άλλους συνδυασμούς και μάλιστα στο συνδυασμό του κ. Κόκκορη. Επιπλέον, ζήτησα και πήρα αντίγραφα του ποινικού μητρώου όλων των υποψηφίων μου, ενώ κάτι τέτοιο δεν είναι υποχρεωτικό από το νόμο.



Τέλος, δεσμεύτηκα για τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των Δημοτικών Συμβούλων που θα εκλεγούν.

Σε ό,τι αφορά τις κομματικές δεσμεύσεις που αναφέρει ο πρώην δήμαρχος στην επιστολή του μπορώ να δηλώσω ότι δε χρωστώ σε κανέναν. Για μας κόμμα είναι η Γλυφάδα και όχι οι διαφορετικές θέσεις που μπορεί να έχει ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Άλλωστε η δουλειά στο Δήμο είναι συλλογική και για μένα σημασία έχουν οι άξιοι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν.

Δεν ασχολούμαι με κόμματα και δεν με ενδιαφέρουν τα πολιτικά φρονήματα του καθενός. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο η Γλυφάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: