Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στην καρδιά της Τερψιθέας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σφράγισε την πορεία της νίκης με εκατοντάδες Γλυφαδιώτες να τον αποθεώνουν υπό καταρρακτώδη βροχή καθώς ανέλυε το πρόγραμμα και το όραμά του για τη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας.

Οι συμπολίτες του υποδέχθηκαν τον αυριανό δήμαρχο της πόλης και μοναδικό Γλυφαδιώτη υποψήφιο με τρόπο που υποδείκνυε ότι ακουμπούν τις ελπίδες τους για μια Γλυφάδα όπως αξίζει στο όνομά της, στο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο κ. Βαρβιτσιώτης απευθυνόμενος συγκινημένος στο πλήθος δεσμεύτηκε για την καθαριότητα τη λειτουργικότητα και την ομορφιά της πόλης, ενώ έριξε ιδιαίτερο βάρος στη διαφάνεια την οποία όπως είπε είναι αποφασισμένος να επιβάλλει στη λειτουργία του δήμου.

Εξήγγειλε τη δημιουργία δημοτικού καταστήματος στην Τερψιθέα και τη χωροθέτηση ποδηλατόδρομου καθώς και τη συγκοινωνιακή σύνδεση της ιστορικής, αλλά ξεχασμένης περιοχής της Γλυφάδας με το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης απάντησε με έναν προγραμματικό, ποιοτικό και βασισμένο σε ηθικές αξίες και αρχές αγώνα, στη λάσπη που δέχθηκε από τον ανθυποψήφιό του, ενώ αποκάλυψε και κατήγγειλε τις υπόγειες διαδρομές και τη συναλλαγή που περιέγραψε τη «στρατηγική» του ανθυποψηφίου του την εβδομάδα που πέρασε. Ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου η Γλυφάδα θα αρχίσει να γίνεται το ομορφότερο προάστιο της Αττικής απορροφώντας το σύνολο των πόρων που δικαιούται από ευρωπαϊκά, αναπτυξιακά και περιφερειακά προγράμματα.
Από το Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: