Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Με το βλέμμα στο δεύτερο γύρο των εκλογών

Με το βλέμμα στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Έντονο παρασκήνιο και διεργασίες στα επιτελεία των κομμάτων, ενόψει του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής. Συστράτευση όλων των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε η ομάδα στρατηγικού σχεδιασμού του Kινήματος, που συνεδρίασε, υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Υπέρ της στήριξης του Βασίλη Μιχαλολιάκου για τον δήμο του Πειραιά και του Βασίλη Κικίλια για την Περιφέρεια Αττικής τάχθηκε ο ανεξάρτητος, επικεφαλής του Συνδυασμού "Πειραιάς πόλη Θρύλος" Πέτρος Μαντούβαλος. Ωστόσο, ομάδα δημοτικών συμβούλων του Π. Μαντούβαλου, τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Μίχα στο Δήμο Πειραιά.

Να εκφραστούν με άκυρο ή λευκό "μαυρίζοντας" ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κάλεσε το ΚΚΕ τους πολίτες.

Ο Συνασπισμός δεν πρόκειται να υποδείξει συγκεκριμένους υποψήφιους.



Υπέρ των υποψηφίων δημάρχων που στηρίζει η ΝΔ σε Αθήνα, Πειραιά κι Θεσσαλονίκη τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Παράλληλα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, εμμέσως πλην σαφώς, τάχθηκε υπέρ του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού.

Για τη Δημοκρατική Αριστερά στο δεύτερο γύρο, σημαντικό κριτήριο για την επιλογή των κατάλληλων σχημάτων θα είναι τα προγράμματα ενώ ο Γρηγόρης Ψαριανός ανακοίνωσε ότι ο ίδιος θα ψηφίσει τον κ. Σγουρό

Με το βλέμμα στο δεύτερο γύρο των εκλογών 

Δεν υπάρχουν σχόλια: