Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΙΣΧΙΝΑΣ, Αντινομάρχης Εύβοιας - Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Συνδυασμού ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Κλέαρχος Περγαντάς

ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΙΣΧΙΝΑΣ, Αντινομάρχης Εύβοιας Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Συνδυασμού ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Κλέαρχος Περγαντάς
Με εμπειρία και γνώση. Με συνέπεια και τόλμη. Με όραμα και αγωνιστική διάθεση

Έχω διατελέσει:
· Στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας
· Πρόεδρος των Τραπεζοϋπαλλήλων Ν. Εύβοιας
· Εμπνευστής, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Λέσχης Τραπεζικών Χαλκίδας
· Μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Χαλκίδας
· Εκπρόσωπος της Ο.Τ.Ο.Ε. στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Εργασίας
· Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας, του μεγαλύτερου πρωτοβάθμιου Σωματείου στην Ελλάδα
· Μέλος της Διοίκησης της Ο.Τ.Ο.Ε.
· Τρεις συνεχόμενες τετραετίες Νομαρχιακός Σύμβουλος
· Σήμερα Αντινομάρχης Εύβοιας



Είμαι ο Ανέστης Πίσχινας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο “ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ”, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κλέαρχο Περγαντά και Αντιπεριφερειάρχη τον Θανάση Μπουραντά.
Έχω γεννηθεί και ζω στη Χαλκίδα, είμαι παντρεμένος με τη Χρυσάνθη Νίτη που ασκεί επαγγελματική δραστηριότητα στη Σκύρο και έχω δύο παιδιά: τον Κώστα που έχει σπουδάσει μαθηματικός με μεταπτυχιακό στην οικονομία, και τον Νίκο που είναι φοιτητής στο Μαθηματικό της Αθήνας. Έχω αδερφό τον Βαγγέλη Πίσχινα που είναι μαθηματικός στο Λύκειο Κανήθου και αδερφή την Κατερίνα Πίσχινα καθηγήτρια Γερμανικών στο Β’ Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Πιστεύω ότι ο νέος θεσμός της Αιρετής Περιφερειακής Διοίκησης μπορεί να έχει την δική του δυναμική και αυτονομία με αναφορά το Αυτοδιοικητικό του περιεχόμενο και τα οξυμένα προβλήματα των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων.
Θεωρώ ότι ο νέος θεσμός πρέπει να είναι σύγχρονος, προοδευτικός και αντιγραφειοκρατικός, να λειτουργεί με καινοτόμο σκέψη, συμμετοχικές διαδικασίες και να αποτελεί την κρίσιμη μονάδα προγραμματισμού για την τοπική ανάπτυξη, το περιβάλλον και τη διαμόρφωση των συνθηκών εκείνων που θα επιτρέψουν την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Αντίπαλός μας είναι τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Νομού και των πολιτών.
Η Αιρετή Περιφερειακή Διοίκηση ανήκει πρώτα στους πολίτες και υποχρεούται να υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών.

Με εμπειρία και γνώση
Με συνέπεια και τόλμη
Με όραμα και αγωνιστική διάθεση

Ζητώ την στήριξη και την επιλογή σου για τις εκλογές της Αιρετής Περιφέρειας στις 7/11/2010 για να συνεχίσω να προσπαθώ.
Φιλικά
Ανέστης Πίσχινας
Email: anestispi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: