Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Γλυφάδα, 8 Νοεμβρίου 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»

Γλυφάδα, 8 Νοεμβρίου 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ξεκάθαρο προβάδισμα της τάξεως των 3,5 ποσοστιαίων μονάδων έδωσαν οι πολίτες της Γλυφάδας στον επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη μετά το τέλος του Α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό είναι το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει καταγράψει τα τελευταία χρόνια νικητής συνδυασμός των δημοτικών εκλογών στη Γλυφάδα. Ο κ. Βαρβιτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για τη μεγάλη νίκη που έδωσαν στο συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ», σημειώνοντας ότι στην προσπάθεια για την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης θέλει όλους τους συνδημότες του δίπλα του. Επίσης κάλεσε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» να παλέψουν όλοι μαζί για να βγει η πόλη πιο ισχυρή τη δεύτερη Κυριακή και τόνισε πως στη νέα σελίδα της Γλυφάδας θα έχουν όλοι ρόλο.


Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να ξέρετε πως καμία νίκη δε θα ερχόταν, καμιά νίκη δε θα έρθει αν δεν είμαστε όλοι μαζί. Η Γλυφάδα αλλάζει, σε αυτή την προσπάθεια αναγνωρίζω μόνο συνοδοιπόρους αγωνιστές και ανθρώπους που στέκονται δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Όλοι έχουν ρόλο και θέση σε αυτή την προσπάθεια. Τη δεύτερη Κυριακή θα βγούμε πιο ισχυροί, πιο δυνατοί προς το συμφέρον των πολιτών και της πόλης. Σεβόμαστε τους αντίπαλους συνδυασμούς που έδωσαν τίμιο και καθαρό αγώνα. Απορρίπτουμε τις μαύρες και βρώμικες πρακτικές. Νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν. Όλοι μαζί χτίζουμε την νέα εποχή της Γλυφάδας. Σας ευχαριστώ για την μεγάλη νίκη και όλοι μαζί δουλεύουμε για το αύριο».
Απο το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια: