Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΤΑΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΤΑΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΑ ΠΟΛΗ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος γεννήθηκε το 1967 στο Δρέπανο του σημερινού Δήμου Ρίου. Είναι έγγαμος με την εκπαιδευτικό Άγη Ρογδάκη και πατέρας δύο παιδιών της Μαρίας και του Γιάννη.

Σπούδασε δάσκαλος στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου, Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών και Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στα Παιδαγωγικά στο Διδασκαλείο του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Πανεπιστημίου Πατρών στις Επιστήμες της Αγωγής. Υπηρετεί ως Διευθυντής στο 58ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών.

Είναι Αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο ΠΥΣΠΕ του Ν. Αχαΐας, Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας, Αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα του Ν. Αχαΐας και Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Πατρέων.

Επί σειρά ετών έχει διατελέσει Πρόεδρος των Μετεκπαιδευόμενων Δασκάλων του Διδασκαλείου Πατρών, Αντιπρόσωπος στις γενικές συνελεύσεις του κλάδου των δασκάλων, μέλος της Ε.Ε. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και Μέλος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας. Το 1998 ήταν υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Συμπαράταξη για την Αχαΐα» του Βασίλη Μπεκίρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: