Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ - Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ - Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Περιοχή:Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Παράταξη:ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Αναλυτικές πληροφορίες. Ημερομηνία Γέννησης:01 ΦεβρουαρίουΤόπος Καταγωγής: Νέα ΦιλαδέλφειαΔραστηριότητες:
Φίλες και Φίλοι,

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα Δημοτικής Συμβούλου στο Ψηφοδέλτιο "ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" του Δημάρχου ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ και να προσφέρω κοντά του, μαζί με τους άλλους εκλεκτούς συνυποψηφίους μου, στον κοινό αγώνα για μια Πόλη Όμορφη, Ζωντανή και Ανθρώπινη.

Ο Γιώργος Αποστολάκης είναι ο σημερινός Δήμαρχος Ν.Χαλκηδόνας, που μέσα στην πρώτη τετραετή θητεία του έδειξε έμπρακτα, με το έργο και την ανθρωπιά του, τα χαρακτηριστικά εκείνα γνωρίσματα μιας πετυχημένης Δημαρχίας που αναγνώρισαν αδιάκριτα όλοι οι Συμπολίτες του.



Αντίθετα, στη Ν.Φιλαδέλφεια, η σημερινή Δημοτική Αρχή μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα της ίδιας τετραετούς θητείας της, απόδειξε περίτρανα ακριβώς τα αντίθετα, με την οικονομική και κοινωνική πολιτική που ακολούθησε και τα σκληρά οικονομικά μέτρα, των 100% αυξήσεων που έλαβε, κι όχι μόνο, σε βάρος των συμπολιτών μας χωρίς καμία κοινωνική ευαισθησία.

Σήμερα που οι δύο Δήμοι μας συννενώνονται σ'έναν με το νόμο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ", δεν μπορούμε ως Ενεργοί Πολίτες να μένουμε απαθείς και αδιάφοροι μπροστά σε όλα αυτά τα φαινόμενα και τις πρακτικές, που είδαμε και ζήσαμε στην τετραετία που πέρασε, και στις ευθύνες που ως Πολίτες έχουμε μπροστά στις εξελίξεις του αύριο που έρχονται.

Τώρα ήρθε η ώρα των Πολιτών να κρίνουν και να συγκρίνουν. Πρόσωπα που έδειξαν στην πράξη το πώς πραγματικά βλέπουν τον Θεσμό της Αυτοδιοίκησης, το τι Πολιτικές εφάρμοσαν στην πράξη για τους Πολίτες, το τι Κοινωνικές ευαισθησίες έδειξαν στην πράξη για τις κοινωνικά αδύναμες ομάδες Πολιτών, τους Νέους, τους Άνεργους και το τι θέσεις και ποιά στάση τήρησαν μπροστά στα σκληρά οικονομικά μέτρα, αλλά και το τι Έργο και Αποτελέσματα ουσίας έχουν να παρουσιάσουν στους συμπολίτες μας.

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με την ψήφο μας έχουμε χρέος να πάρουμε υπεύθυνη θέση και στάση, απέναντι και σε δοκιμασμένα Πρόσωπα αλλά και σε συγκρίσιμα Αποτελέσματα και να επιλέξουμε Ελεύθερα τον πλέον άξιο και ικανό Δήμαρχο, τον Άνθρωπο Δήμαρχο που έχει ανάγκη η αυριανή Ενιαία Πόλη μας, ο Δήμος και η Πόλη της σύγχρονης εποχής.

Τα Πειράματα και το πότε απ'εδώ και το πότε απ'εκεί τα πλήρωσε ακριβά η πόλη μας και Πρέπει να κερδίσουμε το χρόνο που χάθηκε.

Οφείλουμε όλοι ΜΑΖΙ να ξεφύγουμε από την ακινησία του σήμερα και να δώσουμε το ΜΗΝΥΜΑ της αισιοδοξίας και της ΕΛΠΙΔΑΣ, ειδικά τώρα που όλοι οι συμπολίτες μας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονική κατάσταση και κάθε νοικοκυριό βιώνει σκληρά τη δυσκολία της επιβίωσης και της οικονομικής κρίσης και δεν γνωρίζει το τι ξημερώνει αύριο.

Έτσι κι εγώ, ως Ενεργός Πολίτης, με τα όνειρα και τις ανησυχίες μου, διάλεξα αυτόν τον κοινωνικό στίβο της Αυτοδιοίκησης, τον Ενιαίο Δήμο μας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, για να ασχοληθώ και να προσφέρω και να βάλω και το δικό μου λιθαράκι στη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ που ξανοίγεται μπροστά μας, με έναν δοκιμασμένο και πετυχημένο Δήμαρχο τον Γιώργο Αποστολάκη.

Κανείς δεν περισσεύει από το προσκλητήριο της Νίκης και της Δημιουρίας.

Ψηφίστε τον συνδιασμό "ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ".

Ψηφίστε τον ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, το Δήμαρχο που έχει ανάγκη η ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Δώστε με την επιλογή και τον σταυρό της προτίμησής σας, το δικαίωμα να σας εκπροσωπήσω στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Νέα Γενιά σας στέλνει το ΜΗΝΥΜΑ για μια ΠΟΛΗ που μας ΑΞΙΖΕΙ.

ΜΑΖΙ μπορούμε να αλλάξουμε με την ενεργή συμμετοχή μας το σήμερα και σ'αυτό το Προσκλητήριο οφείλουμε να είμαστε όλες και όλοι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

Φιλικά, Ευτυχία Χ. Παπαλουκά

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
με τον Γιώργο ΑποστολάκηΣχετικά με εμένα:Ως η νεώτερη στο συνδυασμό σε ηλικία και για πρώτη φορά υποψήφια δημοτική σύμβουλος, θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για μένα...

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην περιοχή "Απομάχων".
Η καταγωγή είναι προσφυγική, από την Αττάλεια της Μικράς Ασίας, απ'όπου κατάγεται ο πατέρας μου.
Γονείς μου είναι η Όλγα Τσουκαλά και ο Χαράλαμπος Παπαλουκάς που εργάζεται στο Ι.Κ.Α. Ν.Φιλάδελφειας. Ο αδελφός μου Αντώνης είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Τα μαθητικά μου χρόνια τα πέρασα στα Δημόσια Σχολεία της πόλης μας, αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο και υπήρξα αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής στον Ιωνικό Ν.Φιλαδέλφειας.


Μαθήτρια της 2ας Λυκείου έδωσα γραπτές εξετάσεις που έγιναν σε Πανελλήνια κλίμακα από την Βουλή των Ελλήνων κι επιλέχθηκα μεταξύ χιλιάδων υποψηφίων, ως μία Νέα εκ των 300, για να συμμετάσχω στη Βουλή των Εφήβων. Η συμμετοχή μου στη Βουλή των Εφήβων ήταν για μένα μία μοναδική και σημαντική εμπειρία που σημάδεψε τις μετέπειτα πρωτοβουλίες και δράσεις μου στα Πολιτικά, Δημοτικά και Κοινωνικά δρώμενα.

Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης, ενώ παράλληλα με τις σπουδές μου εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στον Ιδιωτικό τομέα.

Ως φοιτήτρια συμμετείχα ενεργά στο φοιτητικό κίνημα. Εντάχθηκα στη Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στην Π.Α.Σ.Π. της Φιλοσοφικής Σχολής.

Το 2008 εκλέχθηκα στη Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νέας Φιλαδέλφειας.

Είμαι επίσης Γραμματέας και του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα ενδιαφέροντά μου όλα αυτά τα χρόνια στράφηκαν γύρω από τα προβλήματα της Νέας Γενιάς, της Παιδείας, του Πολιτισμού, των Γυναικών και της Αυτοδιοίκησης.
Πιστεύω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί ως θεσμός και Κοινωνικός οργανισμός είναι ο πλέον κοντινός στον Πολίτη, ως θεσμικό κέντρο των Πολιτών, που μπορεί με άξια, έμπειρα και ικανά πρόσωπα και με τη Νέα Γενιά μαζί, να λύσει πολλά μικρά και μεγάλα προβλήματα που ταλαιπωρούν καθημερινά τους συμπολίτες μας.

Παράλληλα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου αποτελεί η δημοσιογραφία, κυρίως με τη μορφή της αρθρογραφίας σε τοπικά και άλλα έντυπα και στο διαδίκτυο.

ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ - Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: