Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Μονοπόρτης Σαράντης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης

Μονοπόρτης Σαράντης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης
Γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Από το 1992 μέχρι και σήμερα, ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται στην Τριανδρία.

Την περίοδο (1997-2000) φοίτησε στο Λύκειο Τριανδρίας, όπου και διετέλεσε αντιπρόεδρος του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου, πρωτοστατώντας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μαθητών και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων στο χώρο της παιδείας.

Το 2000 εισήχθη στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ως φοιτητής υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου φοιτητών Γεωπονίας και ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ. Η ενασχόληση του με τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ, είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή του στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Είναι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στον κλάδο της αγροτικής οικονομίας. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των απολυμάνσεων – ελέγχου παρασίτων (pest control).



Το 2006 οι πολίτες της Τριανδρίας επέλεξαν ως εκπρόσωπό τους τον Σαράντη Μονοπόρτη, εκλέγοντάς τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Τριανδρίας, σε ηλικία μόλις 24 ετών.


Ως δημοτικός Σύμβουλος διετέλεσε:
• Μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Τριανδρίας (ΔΗΚΕΤ).
• Μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Τριανδρίας (ΑΟΔΤ).
• Μέλος των σχολικών επιτροπών των σχολείων της Τριανδρίας.

Τέλος, είναι μέλος του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας-Θράκης και αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ. του φορέα διαχείρισης των λιμνών Κορώνειας και Βόλβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: