Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Συγκέντρωση στην πλατεία Ευρυάλης

Συγκέντρωση στην πλατεία Ευρυάλης και ομιλία για τα προβλήματα της περιοχής πραγματοποίησε την Τετάρτη 27/10 ο συνδυασμός «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» και ο επικεφαλής του κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή οι Γλυφαδιώτες ήταν εκεί δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, έτοιμοι να ακούσουν τις προτάσεις και τα σχέδιά του για την πολύπαθη περιοχή της Ευρυάλης.

Στο πρόγραμμα του κου Βαρβιτσιώτη περιλαμβάνονται:
Διευθέτηση του ρέματος της Ευρυάλης
Αντιπλυμμηρικά έργα στην περιοχή και ιδιαίτερα στην οδό Βενιζέλου – Κ.Καραμανλή που κάθε φορά που βρέχει μετατρέπεται σε ένα απέραντο ρέμμα
Κατασκευή και ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων στην πλατεία Ευρυάλης
Ηλεκτροφωτισμός της περιοχής



Διάνοιξη της οδού Περγάμου ώστε να συνδεθεί με τον κόμβο Ελληνικού για να αποκτήσει η Γλυφάδα μια ακόμα κάθετη οδό από τη Βουλιαγμένης προς το κέντρο της Γλυφάδας και για να αποσυμφορηθεί κυκλοφοριακά η Ελευθερίου Βενιζέλου.
Ο κ.Βαρβιτσιώτης, συγκινημένος από τη συμμετοχή των Γλυφαδιωτών, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, ευχαρίστησε όλους τους παρεβρισκόμενους και ανανέωσε το ραντεβού τους σε έξι μήνες που θα έχουν αρχίσει να υλοποιούνται τα έργα που εξήγγειλε.
Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια: