Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Στέλιος Λανδράκης - Παρουσίαση 22 νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Αγαπητοί φίλοι,Γλυφαδιώτισες και Γλυφαδιώτες. Μπροστά στο τέλμα που έχει βρεθεί η χώρας μας σήμερα, στην παταγώδη αποτυχία του πολιτικού μας συστήματος και των πολιτικών που κατά καιρούς μας έχουν διοικήσει, στο γενικότερο κλίμα απαξίωσης και καχυποψίας για όσους ασκούν ή επιζητούν να ασκήσουν δημόσια εξουσία αλλά και στο βρώμικο πόλεμο που κάποια κέντρα κατευθύνουν, ώστε οριστικά να παραδώσουν τη Γλυφάδα στα μεγάλα συμφέροντα.

Έχω να αντιτάξω και με στοιχεία να σας παρουσιάσω τα περιουσιακά μου στοιχεία διαχρονικά πριν την εμπλοκή μου στα κοινά και την εκλογή μου ως δήμαρχος και μετά από αυτήν, δεσμευόμενος να πράξω το ίδιο και μελλοντικά, στην περίπτωση που με επιλέξετε για δήμαρχο στις προσεχείς εκλογές αλλά και μέχρι το τέλος της διαδρομής μου στα κοινά, ώστε να διακριβώσετε πως στην πολιτική εγώ μπήκα πλουσιότερος και θα φύγω φτωχότερος, μολονότι εργάζομαι αδιάλειπτα σε περισσότερες από δύο δουλειές από το 1961 μέχρι σήμερα…

Παρουσίαση 22 νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων
Η δημοτική παράταξη «Άμεση Παρέμβαση» και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Στέλιος Λανδράκης παρουσίασε τα πρώτα 22 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του, ενόψει των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.



Στη σύντομη αλλά μεστή εισαγωγή του ο πρώην και υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι προβαίνει σε ανακοίνωση των πρώτων αυτών ονομάτων, κάτι που δεν συνηθίζει, πάντοτε ανακοίνωνε το σύνολο των υποψηφίων λίγες μέρες πριν την κατάθεση της δηλώσεως στο Πρωτοδικείο, παρακινούμενος από μέλη και φίλους της παράταξής του, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην υποκινούμενη από κάποιους κύκλους διασπορά ψευδών ειδήσεων περί μη συμμετοχής του, ως υποψήφιος δήμαρχος, στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση.

Τόνισε με το δικό του γνωστό μαχητικό, έμπειρο και αποφασιστικό τρόπο πως προτεραιότητά του είναι η διαμόρφωση ενός ψηφοδελτίου από δραστήριους και δυναμικούς ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ, νέους στην ενασχόληση με τα δημοτικά, καθαρούς και άφθαρτους με σκοπό να προσφέρουν στην πόλη χωρίς υστεροβουλία. Για το λόγο αυτό η πολιτική του κατεύθυνση και τοποθέτηση για τις εκλογές αυτές είναι τα «ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ», καθώς πεποίθηση του είναι πως ο Δήμος έχει αρκετά ταλανιστεί από ανθρώπους με προσωπικές στοχεύσεις και αποτυχημένες διαδρομές όπως περίτρανα κατέδειξε και η τελευταία τετραετία.


Σε πληθώρα ερωτήσεων που δέχτηκε απάντησε ξεκάθαρα, χωρίς περιστροφές όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη, τονίζοντας, πως στόχος του είναι ο δεύτερος γύρος και κατά συνέπεια όλοι οι συνυποψήφιοί του είναι αντίπαλοι του. Για τον πόλεμο που δέχεται με άνομα μέσα, προκειμένου να του αποσπάσουν υποψηφίους, δήλωσε «έναν θα μου παίρνουν, τρεις θα φέρνω» και σε ερώτηση για την υποψηφιότητα του υιού Βαρβιτσιώτη τοποθετήθηκε κατά της οικογενειοκρατίας, των κομματικών μηχανισμών και εξέφρασε την απορία πως συνήθως οι δήμαρχοι θέλουν να γίνουν βουλευτές και όχι οι εν ενεργεία βουλευτές δήμαρχοι.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Λανδράκης παρουσίασε τους: Αγγελοπούλου Γωγώ( νηπιαγωγός, δημ. Σχέσεις), Ανανιάδου Ευαγγελία (έφορος ΑΟ Τερψιθέας), Βελέντζα Θόδωρο(συνταξιούχος), Δεληγιάννη Κώστα (επιχειρηματίας), Ζωγράφο Θόδωρο(μουσικοσυνθέτης, καθηγητής), Ζολώτα Γιάννη(συνταξιούχος), Κουλουρίδη Γιώργο(τεχνικός ακτινολόγος Ασκληπίου Βούλας), Λυμπεροπούλου-Σάντα Αγγέλα(αθλήτρια, πτ. Φυσικής Αγωγής) Μηνιάτη-Κανακάρη Ελισάβετ (οικονομικά-ναυτιλιακά), Μαυράκη Θεόδωρο (εργολάβο οικοδομών), Μητρόπουλο Αλέξη(έμπορος), Ντόντου Ευριδίκη (επιχειρηματίας), Παναγιωτόπουλος Κώστας (εργολάβος οικοδομών), Παπαδόπουλος Διογένης(ιδιωτικός υπάλληλος), Στάγια Ζαφειρία (διαιτολόγος), Σηλαίος Μπάμπης (συνταξιούχος αστυνομικός), Σπανός Απόστολος (συνταξιούχος αξ. Λιμενικού, μπασκετμπολίστας Ολυμπιακού), Τάσσης Κώστας(χημικός μηχανικός ΕΜΠ), Φαμέλης Κωνσταντίνος(χημικός), Ψαρράκης Θανάσης(ιδιωτικός υπάλληλος).

Τέλος, η συγκέντρωση έκλεισε με τα δύο ιστορικά στελέχη της παράταξης και εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους, διαχρονικά πρώτους σε ψήφους από όλες τις παρατάξεις, μακράν του δευτέρου, κ. Φρειδερίκη Μαλάμη και Γιάννη Γκέκα οι οποίοι δήλωσαν τη συμμετοχή τους για 5η συνεχή φορά στο ψηφοδέλτιο, την ακλόνητη και αμετακίνητη πίστη και αφοσίωση στην παράταξή τους και στον αρχηγό της το Στέλιο Λανδράκη, εξαίροντας την ηγετική προσωπικότητά του, τον ευθύ και αυθεντικό του χαρακτήρα, τη μακρόχρονη αυτοδιοικητική του εμπειρία, την βαθιά γνώση και το ενδιαφέρον του για την πόλη, το επικοινωνιακό του χάρισμα, τη συνέπεια και την ανθρωπιά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: