Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, markoy spata artemida

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.

Ο Δημήτρης Μάρκου γεννήθηκε το 1969.
Γέννημα - θρέμμα της περιοχής μας, κατοικεί μόνιμα στην Αρτέμιδα και τα Σπάτα.
Είναι κάτοχος Master of Business Administration από το European University - Paris με ειδίκευση στη Χρηματοοικονομική Ανάλυση (Επιχειρήσεων και Τραπεζών) και στα συστήματα προβλέψεων.
Είναι κάτοχος Bachelor of Business Administration από το European University - Montreux με ειδίκευση στη Διεθνή Διοίκηση και το Μάρκετινγκ.



Δραστηριοποίηθηκε επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα, ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Το 2006 εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό "Αττική Πολιτεία" και τον Ιανουάριο του 2007 ορίστηκε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης. Μέλος της επιτροπής του άρθρου 14 στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Περιφέρειας Αττικής ως εκπρόσωπος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας. Μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης για την Διοικητική Μεταρρύθμιση.


Έχει διατελέσει μέλος και εισηγητής της 9ης Μόνιμης Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Ανάπτυξης σε θέματα Κοστολόγησης και Έρευνας Αγορών Τιμών. Από τον Νοέμβριο του 2008 ορίστηκε Αναπληρωτής Πρόεδρος στην Ανεξάρτητη Αρχή "Συνήγορος του Καταναλωτή".
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια: