Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Μαγνησία - magnhsia

Δήμος Βόλου. (Με έδρα το Βόλο αποτελούμενος από τους δήμους α. Αγριάς β. Αισωνίας γ. Βόλου δ. Ιωλκού ε. Νέας Αγχιάλου στ. Νέας Ιωνίας ζ. Πορταριάς η. Αρτέμιδας και την κοινότητα Μακρινίτσης, οι οποίοι καταργούνται.)

Υποψήφια με τη στήριξη της Ν.Δ, η πρώην βουλευτής Ζέττα Μακρή. Ανεξάρτητος υποψήφιος, ο σημερινός δήμαρχος του Βόλου, Αλέκος Βούλγαρης. Υποψήφιος ο πρώην Νομάρχης, Πάνος Σκοτινιώτης, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ, ο Νάνος Απόστολος. Ανεξάρτητος υποψήφιος και ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς. Απέσυραν την υποψηφιότητά τους ο πρώην δήμαρχος Βόλου, Κυριάκος Μήτρου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Γιώργος Σπηλιόπουλος και ο πρώην δήμαρχος Βόλου, Δημήτρης Πιτσιώρης.




Δήμος Ρήγα Φεραίου

(Με έδρα το Βελεστίνο αποτελούμενος από τους δήμους α. Κάρλας β.Φερών και την κοινότητα Κεραμιδίου, οι οποίοι καταργούνται.)

Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο Νασίκας Δημήτρης, εκπαιδευτικός. Πιθανές υποψηφιότητες Κωνσταντίνου Κανάρη και του νυν δημάρχου Κάρλας, Θανάση Παπαδήμα.

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου

(Με έδρα τη Ζαγορά αποτελούμενος από τους δήμους α.Ζαγοράς και β. Μουρεσίου, οι οποίοι καταργούνται.)



Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο δήμαρχος Μουρεσίου Κωνσταντίνος Λεβέντης με τη στήριξη της δημάρχου Ζαγοράς Αφροδίτης Τσαπράζη - Μανίνη. Προτάθηκαν στο ΠΑΣΟΚ ο νομαρχιακός σύμβουλος Γιώργος Παγωνόπουλος, ο αγροτοσυνεταιριστής Δημήτρης Σπανός και ο Απ. Κατσιφός. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Βασίλης Τσαπράζης

Δήμος Αλμυρού
(Με έδρα τον Αλμυρό αποτελούμενος από τους δήμους α. Αλμυρού β. Πτελεού γ. Σούρπης και την κοινότητα Ανάβρας, οι οποίοι καταργούνται.)

Υποψήφιος ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο , Βούλγαρης Χρήστος, έλαβε τη στήριξη της ΝΔ. Υποψήφιος θα είναι ο Δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, αλλά αυτοπρόταση να αξιολογηθεί κατέθεσε στο ΠΑΣΟΚ και ο πρώην δήμαρχος Στέργιος Κοντογιωργάκης. Έχει δηλώσει υποψήφιος δήμαρχος ο Γιώργος Λωρίτης. Οι κ.κ. Ράππος - Κρικώνης δηλώνουν ότι θα είναι υποψήφιοι. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Σάββας Τσόγκας




Δήμος Νοτίου Πηλίου
(Με έδρα την Αργαλαστή αποτελούμενος από τους δήμους α. Αργαλαστής β. Αφετών γ. Μηλεών δ. Σηπιάδος και την κοινότητα Τρικερίου, οι οποίοι καταργούνται.)

Υποψήφιος, ο δήμαρχος Μηλεών και πρόεδρος της ΤΕΔΚ Μαγνησίας, Απόστολος Αρέθας. Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Σταμάτης Βάκουλας. Στο ΠΑΣΟΚ προτάθηκαν το μέλος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Θανάσης Κούντριας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Αργαλαστής Σπύρος Παπακωνσταντίνου και ο κοινοτάρχης Τρικερίου Νίκος Φουρτούνας. Φημολογούνται και τα ονόματα του δημάρχου Αργαλαστής Μιλτιάδη Γαϊτανά και του δημάρχου Αφετών Θοδωρή Κουτσοφλίνη.

Δήμος Αλοννήσου

Εν δυνάμει ενδιαφερόμενος δηλώνει ο δήμαρχος, Παναγιώτης Βλάικος. Στο ΠΑΣΟΚ υπέβαλε πρόταση ο Παν. Αναγνώστου.

Δήμος Σκιάθου

Υποψήφιος ο δήμαρχος, Νίκος Πλωμαρίτης Υποψήφιος ο Ιωάννης Γκούρτσικας. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Γιώργος Καραστατήρας

Δήμος Σκοπέλου

Yποψήφιος ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης. Υποψήφιος ο Ιωάννης Καραγκιόζος. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Μανώλης Ραμαντάνης.

- Στους δήμους Αλοννήσου, Σκιάθου, Σκοπέλου δεν επέρχεται καμία μεταβολή

Μαγνησία

Δεν υπάρχουν σχόλια: