Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δήμος Βριλησσίων

7 υποψηφίοι διεκδικούν μέχρι στιγμής το δημαρχιακό αξίωμα στον Καλλικράτειο Δήμο Βριλησσίων.

Υπολογίζοντας περί τους 27 δημοτικούς συμβούλους με τα σημερινά δεδομένα στα Βριλήσσια, ο Κώστας Ιωαννίδης διεκδικεί ξανά τη δημαρχιακή θέση στην πόλη, όπως γνωστοποίησε στον τοπικό τύπο και προτού ανακοινωθεί και επισήμως η στήριξή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Στο χώρο του ΠΑΣΟΚ διεξάγεται δημοσκόπηση για τις υποψηφιότητες Τάσου Χρηστάκη, Ξένου Μανιατογιάννη και Γιάννη Ηλιάδη, όπως γνωστοποιήθηκε μέσα από την ιστοσελίδα της τοπικής οργάνωσης, με τους δύο πρώτους να διεκδικούν τελικώς την ανάδειξή τους μέσω της κοινής γνώμης. Σύμφωνα με τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ο Βασίλης Βήτος παίρνει τη σκυτάλη από το Φάνη Αρχιμανδρίτη, ενώ ο Γιάννης Τσούτσιας ενεργοποιεί τις διαδικασίες στο στέκι της Δράσης μέσα στο Σεπτέμβρη για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού.

Ένα νέο σχήμα, «Τα Βριλήσσια των Πολιτών», με επικεφαλής το Νίκο Ζήση έκανε την εμφάνισή του στην πόλη μέσα στον Ιούλιο, προτείνοντας μια εναλλακτική διακυβέρνηση με σύνθημα «Εμείς μπορούμε καλύτερα», αψηφώντας την προεκλογική στήριξη των κομμάτων.


Η δίμηνη περίοδος μέχρι τις εκλογές του Νοέμβρη προβλέπεται να χαρακτηρισθεί από ενημερωτικές παρεμβάσεις στα δρώμενα της πόλης, ούτως ώστε οι δημότες που θα κληθούν να ψηφίσουν να αξιολογήσουν τις προτάσεις και να αναδείξουν εκείνο το σχήμα και τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στα Βριλήσσια.

Ήδη οι Νίκος Ζήσης, Τάσος Χρηστάκης, Ξένος Μανιατογιάννης και Γιάννης Τσούτσιας έχουν παραχωρήσει συνεντεύξεις στα ηλεκτρονικά μέσα, ενώ αναμένονται εξελίξεις στο προσεχές διάστημα για την τελική διαμόρφωση των σχημάτων που θα συναγωνιστούν για τη διοίκηση του Δήμου.


Δημοτικές εκλογές 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: