Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης - Δήμος Γλυφάδας

Την επίσημη ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του για την δημαρχιακό θώκο στη Γλυφάδα έκανε, σε μία κατάμεστη αίθουσα στο δημαρχείο, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει ένα υψηλού επιπέδου προεκλογικό αγώνα και υποσχέθηκε να καταθέσει το προσωπικό του πόθεν έσχες της τελευταίας δεκαετίας, προτρέποντας και τους υπόλοιπους υποψηφίους να κάνουν το ίδιο. Ειδικότερα ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να γίνει η Γλυφάδα ένας σύγχρονος δήμος, που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, με ψηφιακές δομές, που θα σέβεται το δημόσιο χρήμα και θα ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες των δημοτών.


Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι μετά από κάλεσμα πολλών φίλων του Γλυφαδιωτών αλλά και πολιτών από άλλους ιδεολογικούς χώρους αποφάσισε να καταθέσει την υποψηφιότητά του. "Αποφάσισα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου από την μακρά μου θητεία στην κεντρική πολιτική σκηνή ώστε η Γλυφάδα να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Πιστεύω ότι αυτό που έχει σημασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι να ξεχνάμε τις ιδεολογικές ρίζες μας και να καταθέτουμε την πολιτική μας ταυτότητα αλλά να μην την χρησιμοποιούμε για να διαχωρίσουμε τους πολίτες στην άσκηση των καθηκόντων μας ως αιρετοί της αυτοδιοίκησης".



Υπογράμμισε ότι θα καταθέσει στο υπουργείο εσωτερικών όλες του τις προεκλογικές δαπάνες και προέτρεψε και τους υπόλοιπους υποψηφίους να κάνουν το ίδιο. "Δεν πρέπει οι δρόμοι να γίνουν χωματερές των προεκλογικών μας φυλλαδίων. Προτείνω να πάρουμε μία ομόφωνη απόφαση ώστε να μην ρυπάνουμε την πόλη μας με αφίσες, πανό και οτιδήποτε πλαστικό μέσο επικοινωνίας. Οποιαδήποτε ενέργεια που θα κάνουμε θα πρέπει να σέβεται τον δημότη και το περιβάλλον", είπε μεταξύ των άλλων για το είδος του προεκλογικού αγωνά που επιθυμεί.

Αναφερόμενος και στις υπόλοιπες υποψηφιότητες ξεκαθάρισε ότι η γνώμη όλων μετρά και δεν βλέπει αντιπάλους αλλά συντοπίτες, που θα συνεργαστεί για μια καλύτερη Γλυφάδα. Τελειώνοντας τόνισε ότι, "Σήμερα ξεκινάμε μια συναρπαστική πορεία και σε αυτή είστε όλοι πρωταγωνιστές".


Ανακοινώσεις μελών, του ονόματος και του σήματος του συνδυασμού θα γίνουν στις προσεχείς ημέρες.

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθησαν επίσης ο δήμαρχος Βούλας κ. Μάντεσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου κ. Τσαμπαρλής, ο πρώην δήμαρχος Αλίμου κ. Αργυρίου, ο δημοτικός σύμβουλος Π. Φαλήρου κ. Δούμας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γλυφάδας Σπύρος Δήμου, Ν. Λεβετσοβίτης, Μπέσυ Αργυράκη, η Μάτα Παπαναστασίου πρόεδρος της ΕΝΕΟΝ και τ. δημοτική σύμβουλος, και πλήθος δημοτικών συμβούλων από την Γλυφάδα.

Χαρακτηριστική ήταν η απουσία του νυν Δημάρχου Γλυφάδας κ. Θεοδωρόπουλου, (προφανώς χολωμένος, μιας και σωστά κατά την γνώμη μας, η ΝΔ, βάση των πεπραγμένων του την τελευταία τετραετία, απέσυρε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του και προτίμησε τον κ. Βαρβιτσιώτη για το χρίσμα).

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: "Η Γλυφάδα ζητά αλλαγή, εμπειρία, διάθεση"

Δεν υπάρχουν σχόλια: